Bij Backlinkmakelaar.nl kun je backlinks kopen. Allemaal prima, maar wat krijg je nu precies als je backlinks koopt? Het is handig om hier meer over te lezen, want wat je krijgt, verschilt nogal per aanbieder. Dit is van invloed op de kosten, maar ook op de kwaliteit die je in huis haalt.

Wat krijg je precies wanneer je backlinks koopt

Wat je precies krijgt wanneer je backlinks loopt, kunnen wij niet voor iedereen bepalen. Wij kunnen je alleen uitleggen wat je krijgt wanneer je backlinks koopt bij Backlinkmakelaar.nl.

Er zijn meerdere manieren waarop je backlinks kunt kopen. Laten we het even eenvoudig maken: in bulk, met content of met content op maat. Wij werken exclusief met die laatste vorm.

Er was een tijd dat links inkopen in bulk zoden aan de dijk zette. Dat was voordat de zoekmachine slim genoeg werd om te zien wat er daarmee precies gebeurde. Power in numbers was lange tijd lonend. Je linkprofiel wordt gebruikt bij de indexatie van je site in de zoekmachine. Vroeger gold: hoe meer links, hoe beter. Anno nu wordt er echter heel sterk gekeken naar de kwaliteit van de links. Goede links staan in een duidelijke context (dus verwerkt in een goede, relevante blog), op een website met een hoge reputatie en een relevant onderwerp in relatie tot jouw site. Met losse linkjes op allemaal websites kom je niet meer zo heel ver. Zelfs al zijn dit er honderden.

Wanneer je backlinks koopt, krijg je ze dus soms in content. Dat is al een heel stuk beter. Maar ook hier geldt: kwaliteit is alles. Daarom investeren wij in content op maat. Verzorgd door échte, ervaren content marketeers van onze partner Content Market King. Content Market King en Backlinkmakelaar zijn allebei onderdeel van online marketing bureau OMP Internetmarketing, dus je krijgt gewoon een vast contactpersoon. We werken allemaal onder één dak. Enfin, content op maat dus: een hoogwaardige blog waarin jouw verhaal precies zo wordt verteld als jij wilt, in een stijl die bij jou én de website waarop je blog wordt geplaatst past.

Wat is het resultaat hiervan?

Maar dan het belangrijkste. Je wilt natuurlijk niet alleen weten wat je precies krijgt wanneer je backlinks koopt, maar vooral wat het effect hiervan is. Omdat wij zorgen voor backlinks vanaf kwalitatief hoogwaardige sites met een uitstekende reputatie, telt dit zwaar mee voor jouw domein autoriteit. Deze zal stijgen. Het gevolg hiervan, is dat je profiteert van een zwaar wegende factor bij het bepalen van je positie in de zoekmachine. In eenvoudige taal: je zult gaan stijgen in de zoekmachine en meer bezoekers trekken.

Interesse in kwalitatieve backlinks? Neem contact met ons op