Linkbuilding is een essentieel onderdeel van je SEO strategie. Doe je alles goed, maar kom je alsnog niet hoog in de zoekmachine, dan heeft dit negen van de tien keer met je linkbuilding te maken. Of beter gezegd: met het gebrek hieraan. Wanneer je op de juiste manier aan linkbuilding doet, zal dit de autoriteit van je website versterken. Het gevolg? Een hogere positie in de zoekmachine. Je kunt op verschillende manieren aan linkbuilding doen. Maar: waarom gebruik maken van een linkbuilding bureau? Dit heeft absoluut enkele belangrijke voordelen. Wij leggen je dit graag uit.

Waarom gebruik maken van een linkbuilding bureau?

Wanneer wij in gesprek gaan met klanten, wordt die vraag vaak gesteld: waarom gebruik maken van een linkbuilding bureau? Linkbuilden, ├ęcht goed linkbuilden is een specialisatie. En is het niet zo dat je voor een expertise het liefst gebruik maakt van de kennis en kunde van een echte specialist? Precies. Er zijn meerdere redenen om gebruik te maken van een linkbuilding bureau.

1. Het is niet veel duurder

Ik kan toch ook zelf zorgen voor meer backlinks? Dat klopt. Die vraag wordt ons ook vaak gesteld. Wat wij hier tegenin brengen: waarom zou je, wanneer je dit uit kunt besteden aan een expert? Over de kwalitatieve voordelen hebben wij het dadelijk nog. Wat vooral belangrijk is: het is niet veel duurder dan op eigen houtje linkbuilden. Sterker nog: de kans is zeer groot dat je uiteindelijk juist helemaal niet duurder uit bent. Dat heeft te maken met de unieke werkwijze van Backlinkmakelaar.nl. En laten we ook niet vergeten dat kwalitatieve backlinks bijdragen aan je groei en de groei van je omzet.

Allereerst hebben wij vaste prijsafspraken met onze vaste partners. Dit betekent dat wij je lagere prijzen kunnen bieden dan wanneer je in eigen beheer bij deze partijen aan zou kloppen. Daarnaast zijn de kosten voor het linkbuilden bij ons transparant. Ons verdienmodel is namelijk gebaseerd op de kosten van het produceren van de content. Je betaalt altijd een vaste prijs voor het plaatsen van de link en een zeer schappelijke vergoeding van slechts 50 euro voor het laten verzorgen en plaatsen van de content. Helemaal op maat en naar jouw wensen.

Omdat wij zeer diverse websites in ons portfolio hebben, is er zowel qua onderwerp als qua prijs voor ieder wat wils. Waarom gebruik maken van een linkbuilding bureau? Omdat het veel voordeliger en haalbaarder is dan je waarschijnlijk denkt.

2. Kwaliteit gegarandeerd

Omdat wij dagelijks met linkbuilding bezig zijn, weten wij wat hierbij komt kijken. We weten wat we wel en niet moeten doen. Wat werkt en wat niet werkt. Kwaliteit gegarandeerd, dus. Ook omdat wij werken met een eigen netwerk. Onze partner sites zijn door ons zelf geselecteerd en voldoen aan hoge standaarden. Onze eigen content marketeers schrijven een hoogwaardig linkbuilding blog voor je, dat in samenspraak met jou wordt gemaakt. Je bent dus verzekerd van:

  • Linkbuilding op de meest effectieve manier
  • Plaatsing op kwalitatieve platforms
  • Hoogwaardige content in een op maat gemaakt linkbuilding blog.

3. Een tussenpersoon voor service en geschillen

Wij zien er altijd op toe dat afspraken worden nagekomen. Wanneer je bij ons linkbuilding blogs bestelt, blijven deze in principe altijd online staan. Waarom schrijven wij “in principe”? Er kan sprake zijn van overmacht. Daarom garanderen wij altijd een minimale beschikbaarheid van twee jaar. Gaat jouw artikel eerder offline, dan word je naar rato gecompenseerd en betaal je met terugwerkende kracht alleen voor de tijd dat dit artikel online heeft gestaan.

Zoals wij zojuist al schreven: overmacht kan altijd voorkomen. Een partnersite kan helaas ophouden te bestaan of failliet gaan. In die gevallen zullen wij echter altijd kijken naar een passende oplossing.

Wij zijn de schakel tussen jou en jouw linkbuilding blogs en partners. In het onwaarschijnlijke geval dat er een geschil is, treden wij op als bemiddelaar.

Ook aan de slag met linkbuilding? Neem contact met ons op