Onze websites

Het netwerk van Backlinkmakelaar.nl bestaat uit websites in diverse branches die zeer veel verschillende onderwerpen beslaan. Ons netwerk breidt ook immer uit. Zo kunnen er nieuwe websites worden aangemeld die in ons netwerk kunnen worden opgenomen.

Bij Backlinkmakelaar.nl kunt u gastblogs inclusief links naar uw website bestellen op de onderstaande websites. De blogs worden altijd in overleg met u en de door u gekozen website geschreven door onze eigen, ervaren content marketeers. Wij garanderen u kwaliteit en relevantie. Lees hier hoe het werkt.  Heeft u vragen over de mogelijkheden of interesse om een gastblog met links te laten verzorgen op één of meerdere van de onderstaande sites? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina. Wij bespreken graag uw wensen en zorgen voor een op maat gemaakt voorstel voor u.

 

Backlinks op Flavourites

Ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van een linkbuilding gastblog op Flavourites. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Backlinks op Mama met een Blog

Ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van een linkbuilding gastblog op Mama met een Blog. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Backlinks op That’s Gaming

Ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van een linkbuilding gastblog op That’s Gaming. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Backlinks op Eengoedverhaal.nu

Ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van een linkbuilding gastblog op Eengoedverhaal.nu. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Backlinks op Reizen door Europa

Ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van een linkbuilding gastblog op Reizen op Europa. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Binnenkort te verschijnen

Bij de volgende websites uit ons netwerk kunnen al linkbuilding blogs worden besteld. De presentatiepagina’s van deze sites verschijnen hier zo snel mogelijk:

 

 • The Budget life
 • Een goed verhaal
 • Esmée Lifestyle
 • Voetbal 247
 • Reizen door Europa
 • Meer Lezen
 • Restaurants in Noordwijk
 • Wonen Online
 • Homefreak
 • The Business Gift Club
 • Caswo Woningontruiming
 • M.E.P. Security

Backlinks bestellen? Vul het onderstaande formulier in

De voordelen van Backlinkmakelaar

U wordt volledig ontzorgd

Of u nu backlinks aanbiedt of backlinks wilt kopen: wij ontzorgen u volledig. Kopers koppelen wij aan de juiste sites in ons aanbod en aanbieders ontvangen van ons alleen aanvragen van sites die bij hen passen.

Ondersteuning en bemiddeling

Wij controleren of partijen hun afspraken nakomen. Wordt er een afspraak niet nageleefd, dan zorgen wij voor een oplossing. Zijn er problemen? Dan gaan wij met de betrokken partijen in gesprek.

Mensen, geen robots

Wij zijn geen marktplaats waarop links automatisch worden gekocht, geplaatst en beheerd. Bij ons is alles 100% mensenwerk. Dat betekent dat als u een vraag heeft, u gewoon een persoon kunt spreken.

Focus op relevantie en kwaliteit

Onze expertise is altijd standaard. Wij kennen ons netwerk en weten precies welke websites bij elkaar passen. Wij zorgen altijd voor een relevante en kwalitatieve match tussen aanbieder en aanvrager.

Geheel verzorgde content

Een goede backlink krijgt meer invloed in de juiste context. Wij plaatsen niet simpelweg een linkje: wij zorgen voor een goed stuk content. Dit wordt door onze eigen schrijvers in overleg met u samengesteld.

Transparante kosten

Zowel aanbieder als aanvrager weet direct waar hij/zij aan toe is. Wij werken met vaste tarieven. Deze zijn gebaseerd op de Domain Authority van de website waarop de link wordt geplaatst. Wij kunnen dus altijd links plaatsen in diverse prijscategorieën. Zo houdt u grip op de kosten.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326