Linkbuilding uitbesteden: leest u dit en huivert u direct bij de gedachte aan hoge kosten en moeilijke constructies? Maakt u zich dan geen zorgen. Linkbuilding uitbesteden kan op een eenvoudige, transparante en kostenefficiënte wijze. Wij geloven in onze aanpak. Heeft u nog niet eerder uw linkbuilding durven uitbesteden? Lees dan verder.

Linkbuilding uitbesteden kan op diverse manieren

Linkbuilding uitbesteden kan op diverse manieren. U kunt een specialist inschakelen die voor u op zoek gaat naar relevante links. Ook zijn er marktplaatsen waarop u links in kunt kopen.

Wij hebben nagedacht over de voor- en nadelen van beide manieren. Wanneer u een linkbuilding specialist inschakelt, krijgt u – er van uit gaande dat u een kundige partij kiest – kwaliteit. Kwaliteit is waardevol, want een relevante, kwalitatieve link heeft veel meer waarde dan irrelevante, nietszeggende links vanaf slechte sites. Het nadeel van deze methode? De kosten. Om de juiste kwaliteit te vinden, moeten er vaak uren worden geïnvesteerd. Uren waar u voor betaalt en de uurtarieven van linkbuilders zijn vaak niet gering.

Linkbuilding uitbesteden, vrouw schrijf linkbuilding blog

Links kopen op marktplaatsen dan? Dit biedt u vooral erg veel gemak. Een paar klikken, afrekenen en even later staat uw link op tientallen sites. Het voordeel? Eenvoudig en goedkoop. Het nadeel? Weinig effectief. Maar al te vaak zijn de sites van bedenkelijke kwaliteit, is er sprake van weinig tot geen relevantie in relatie tot uw site en krijgt u slechts een eenvoudige tekstlink. Dit zet niet bepaald zoden aan de dijk.

Wat nu als we de sterke punten van beide manieren combineren terwijl we de nadelen elimineren? Met die gedachte is het concept van Backlinkmakelaar.nl ontstaan.

Linkbuilding uitbesteden aan Backlinkmakelaar.nl

Linkbuilding uitbesteden aan Backlinkmakelaar.nl is eenvoudig. Bij ons bent u geen geld kwijt aan uren: wij hebben de websites immers al in ons netwerk. Bovendien kunt u – indien u dit wilt – zelf kiezen waar u uw linkbuilding blog wilt laten plaatsen. U kunt uiteraard ook altijd ons om advies vragen: wij zorgen voor een relevante match.

Goede linkbuilding betekent namelijk niet alleen links krijgen vanaf een andere sites, maar ook uw doelgroep bereiken. Dat doen wij door middel van het schrijven van een kwalitatieve linkbuilding blog. Onze eigen schrijvers, afkomstig uit het team van Content Market King zorgen voor een blog die past bij u en de website waarop deze geplaatst wordt. Waarde voor u, en waarde voor de lezers van de site in kwestie.

U weet van tevoren wat u betaalt en krijgt een stuk kwaliteit met hierin uw links op optimale wijze verwerkt. Ook profiteert u van de bezoekersstroom van de website waarop uw blog geplaatst wordt.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een linkbuilding artikel op één of meerdere sites uit ons netwerk? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en tarieven.