Linkbuilding kan een tijdrovende klus zijn. Dat weet vrijwel iedereen die hier wel eens mee bezig is geweest. Daarom zoeken veel bedrijven en ondernemers die werk willen maken van linkbuilding een partner. Een linkbuilding partner is een specialist die je in de arm neemt om voor jou linkbuilding te verzorgen. Dat kan twee kanten op gaan: als je op zoek bent naar backlinks, dan kan een linkbuilding partner voor jou sites vinden waar je links kunt kopen. Als je juist geld wilt verdienen met jouw website door de mogelijkheid te bieden dat klanten links bij jou plaatsen, kan een goede partner klanten aantrekken. Wat is Backlinkmakelaar.nl dan precies? Allebei.

Backlinkmakelaar.nl als linkbuilding partner

Backlinkmakelaar.nl is een linkbuilding partner in de brede zin van het begrip. Wij verzorgen links voor klanten in beide richtingen. Wij werken met een vast netwerk aan partnersites. Voor deze sites gaan wij actief op zoek naar klanten: organisaties en ondernemers die een linkbuilding blog willen laten plaatsen. Je kunt trouwens jouw site aanmelden in ons netwerk.

Wij zijn dus ook een linkbuilding partner de andere kant op: wij bieden partijen die linkbuilding blogs willen laten maken een relevante plek om hun blogs te plaatsen, namelijk op de websites uit ons netwerk.

Wat is belangrijk?

De vraag is vooral: wat doet een linkbuilding partner concreet voor jou? Wij hebben in diverse blogs al geschreven over de verschillende manieren waarop je linkbuilding aan kunt pakken. Veel partijen doen dit vrij passief, wat wil zeggen dat zij een plek bieden om links op te plaatsen en that’s it. Dat is niet hoe wij het willen doen. Wij werken echt voor onze partners en klanten. Of het nu gaat om het vinden van klanten voor de sites uit ons netwerk, of juist het vinden van geschikte websites voor klanten om linkbuilding blogs op te plaatsen.

Wat doen wij als linkbuilding partner voor partner sites?

Als linkbuilding partner voor partner sites dragen wij zorg voor pro-actieve werving en een goede representatie. Wij gaan actief opzoek naar klanten. Dat doen wij niet alleen op eigen houtje. Wij werken daarbij ook samen met onze partners OMP Internetmarketing, Content Market King en Maximaal Vindbaar. Wij matchen klanten die linkbuilding blogs willen laten plaatsen aan de meest geschikt websites uit ons netwerk, passend bij hun budget. Verder kunnen wij partner sites volledig ontzorgen: indien gewenst leveren onze content marketeers een kant en klare blog aan, die in overleg met beide partijen tot stand is gekomen.

Wat doen wij als linkbuilding partner voor klanten?

Als linkbuilding partner voor klanten bieden wij in de eerste plaats kwaliteit. Bij Backlinkmakelaar.nl weet je zeker dat jouw blogs terechtkomen op kwalitatieve sites met een goede reputatie en uitstekende autoriteit. Dit gaat je helpen bij je ranking in de zoekmachine. Omdat onze partnersites stuk voor stuk ook een mooi, en in veel gevallen zelfs zeer groot bereik hebben, ga je ook veel waardevolle bezoekers trekken vanaf de site(s) waarop jouw content verschijnt.

Verder hebben wij een adviserende rol. Wij kijken samen met onze klanten naar de beste mogelijkheden. Welke website(s) bieden de beste match? Hoe gaan we de blog insteken? Wat past er bij het budget? Wat ons betreft is dit wat een linkbuilding partner ook echt tot een partner maakt, en niet slechts tot een bureau dat zorgt voor links naar de website van partij A op de website van partij B.