Linkbuilding op Eengoedverhaal.nu

Wil jij backlinks kopen op Eengoedverhaal.nu? Dat kan. Wij verzorgen een linkbuilding gastblog waarmee je onder de aandacht komt van een nieuwe, interessante doelgroep én waarmee je werkt aan je autoriteit dankzij links naar jouw website. In overleg met jou en de redactie van Eengoedverhaal.nu zorgen wij voor een gastblog die voldoet aan al jouw eisen en die past bij de stijl en tone of voice van het platform.

Over Eengoedverhaal.nu

Ben je op zoek naar een waardevolle linkbuilding blog in een van de volgende categorieën?

  • Interieur
  • Duurzaam leven
  • Moederschap
  • Vakanties in de Benelux

Mirjam Hart maakt verzorgde teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. De artikelen worden voorzien van uniek beeldmateriaal dat altijd wordt gedeeld op Pinterest.

Een goed verhaal is een feel good blog met een lichtgroen randje. Op dit platform deelt blogger Mirjam Hart inspiratie en tips over duurzaam wonen en leven. Zij doet dit op een laagdrempelige wijze zodat lezers zullen denken: ‘Dit kan ik ook!”. Daarnaast deelt ze veel interieurinspiratie (kinderkamers zijn favoriet), maar ook simpele DIY’s en recepten, tips voor dagjes weg en vakanties dichtbij huis en vertelt ze graag over inspirerend leesvoer.

Als moeder van 3 kinderen (14,4 en 3) is het niet geheel verrassend dat er ook regelmatig een verhaal over het moederschap op haar blog verschijnt.

Naast schrijven is fotograferen ook een passie van Mirjam, dus worden teksten altijd voorzien van mooi beeldmateriaal.

Statistieken

Gemiddeld aantal maandelijkse bezoekers: 60.000

Domain Rating: 36

Instagram 16.900 volgers

Pinterest: Maandelijks 7,1 miljoen weergaven

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor linkbuilding op Eengoedverhaal.nu

Heb jij interesse in een linkbuilding gastblog op Eengoedverhaal.nu? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326