Linkbuilding op Flavourites

Wil jij backlinks kopen op Flavourites? Dat kan. Wij verzorgen een linkbuilding gastblog waarmee je onder de aandacht komt van een nieuwe, interessante doelgroep én waarmee je werkt aan je autoriteit dankzij links naar jouw website. In overleg met jou en de redactie van Flavourites zorgen wij voor een gastblog die voldoet aan al jouw eisen en die past bij de stijl en tone of voice van het platform.

Over Flavourites

Wij zijn Flavourites. In 2007 (jaaaa, lang geleden alweer!) zijn we begonnen met het verzamelen van de leukste webshops. Waarom? Omdat leuke online adresjes lastig te vinden waren.

Sinds een aantal jaren brengen we niet alleen de leukste webshops in kaart, maar ook te gekke dingen die je kunt doen. Het zijn geen dertien-in-een-dozijn adressen, maar webshops & experiences waarvan je blij wordt. Net even anders-dan-anders, vaak gericht op duurzaamheid, de mooiste verhalen schuilen erachter en vlammend ondernemerschap ontbreekt er niet! Oftewel: de hidden gems die je écht wilt leren kennen.

Wij laten de leukste feelgood shops en experiences graag zien aan onze fanbase. Trouwe bezoekers, die houden van verrassende adressen, die altijd op zoek zijn naar unieke producten en liever minder kopen van iets dat héél erg leuk is, dan dat ze voor massa kiezen.

Statistieken (per 1 september 2021)

Domain Rating: 58 

Citation flow: 41

Trust flow: 18

Maandelijkse bezoekers: 25.000

Social media: > 60.000 volgers

Nieuwsbrief abonnees: 20.000

 

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor linkbuilding op Flavourites

Heb jij interesse in een linkbuilding gastblog op Flavourites? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326