Hoe het werkt linkbuilding?

Hoe werkt linkbuilding? Op deze pagina geven wij meer informatie over hoe Backlinkmakelaar.nl werkt en wat de voorwaarden zijn. Heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Wat doet Backlinkmakelaar?

Wat doen wij en hoe werkt linkbuilding bij ons? Wij zijn geen marktplaats voor links. Wij leveren maatwerk in de vorm van kwalitatieve linkbuilding blogs. Onze eigen content creators verzorgen unieke, hoogwaardige content waarin jouw boodschap optimaal naar voren komt, geheel passend bij de stijl en tone of voice van jou en de website waarop jouw blog geplaatst wordt. 

Backlinkmakelaar.nl is een linkbuilding bureau. Wij beschikken over een netwerk met daarin kwalitatieve websites in zeer veel verschillende branches en blogs met tal van onderwerpen waarop jouw gastblogs kunnen worden geplaatst. Wij ontzorgen je volledig. Onze content creators, de professionals van ContentMarketKing, zorgen voor een linkbuilding blog die aan al jouw wensen en eisen voldoet. 

Wij ontzorgen je dus van A tot Z: van het koppelen aan de juiste partners tot aan het bieden van de best mogelijke nazorg. En dat tegen uiterst concurrerende prijzen. 

Backlinks kopen op de juiste manier

Backlinks kopen is bij ons geen geautomatiseerd proces, maar een proces waarbij wij nauw betrokken zijn. Wij werken samen met jou en de site(s) waarop jouw linkbuilding blog geplaatst wordt voor het beste resultaat. Maatwerk is daarbij het toverwoord. Middels het aanvraagformulier geef je jouw wensen en voorkeuren op. Vervolgens nemen wij contact met je op om een passend aanbod te doen. Misschien heb je zelf al een keuze gemaakt voor een website uit ons netwerk. Zo niet, dan adviseren wij graag en selecteren geschikte websites voor jou op basis van onderwerp,  wensen en budget.

Vragen over linkbuilding? Neem contact met ons op

De voordelen van Backlinkmakelaar

U wordt volledig ontzorgd

Of u nu backlinks aanbiedt of backlinks wilt kopen: wij ontzorgen u volledig. Kopers koppelen wij aan de juiste sites in ons aanbod en aanbieders ontvangen van ons alleen aanvragen van sites die bij hen passen.

Ondersteuning en bemiddeling

Wij controleren of partijen hun afspraken nakomen. Wordt er een afspraak niet nageleefd, dan zorgen wij voor een oplossing. Zijn er problemen? Dan gaan wij met de betrokken partijen in gesprek.

Mensen, geen robots

Wij zijn geen marktplaats waarop links automatisch worden gekocht, geplaatst en beheerd. Bij ons is alles 100% mensenwerk. Dat betekent dat als u een vraag heeft, u gewoon een persoon kunt spreken.

Focus op relevantie en kwaliteit

Onze expertise is altijd standaard. Wij kennen ons netwerk en weten precies welke websites bij elkaar passen. Wij zorgen altijd voor een relevante en kwalitatieve match tussen aanbieder en aanvrager.

Geheel verzorgde content

Een goede backlink krijgt meer invloed in de juiste context. Wij plaatsen niet simpelweg een linkje: wij zorgen voor een goed stuk content. Dit wordt door onze eigen schrijvers in overleg met u samengesteld.

Transparante kosten

Zowel aanbieder als aanvrager weet direct waar hij/zij aan toe is. Wij werken met vaste tarieven. Deze zijn gebaseerd op de Domain Authority van de website waarop de link wordt geplaatst. Wij kunnen dus altijd links plaatsen in diverse prijscategorieën. Zo houdt u grip op de kosten.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326