Hoe het werkt het?

Op deze pagina geven wij meer informatie over hoe Backlinkmakelaar.nl werkt en wat de voorwaarden zijn. Hebt u een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Wat doet Backlinkmakelaar?

Backlinkmakelaar.nl fungeert als tussenpersoon voor websites die op zoek zijn naar links vanaf andere sites en websites die beschikbaar zijn om deze links op de plaatsen. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Backlinkmakelaar treedt niet alleen op als tussenpersoon, maar speelt ook een actieve rol in de plaatsing van de links. Bij ons koopt u niet slechts een link op een relevante website: wij zorgen voor kwalitatieve content. Onze eigen content creators verzorgen unieke, hoogwaardige content op elke site. Wij matchen vraag en aanbod met behulp van ons netwerk en verzorgen kwalitatieve linkbuilding in hoogwaardige content. U wordt volledig ontzorgd, of u nu koopt of verkoopt.

Wat zijn de voorwaarden voor het kopen van backlinks?

Het kopen van backlinks is bij ons geen geautomatiseerd proces, maar een proces waarbij wij nauw betrokken zijn. Wij werken samen met u en adviseren u. Middels het aanvraagformulier geeft u uw wensen en voorkeuren op. Vervolgens nemen wij contact met u op om een passend aanbod te doen. Wij selecteren geschikte websites uit ons netwerp op basis van onderwerp, maar ook uw wensen en budget. Om links te kunnen kopen, gelden de volgende voowaarden:

  • Uw website houdt zich niet bezig met illegaliteit
  • Te plaatsen content met uw links wordt samengesteld in samenwerking met de content creators van Backlinkmakelaar.
  • Betaling geschiedt na plaatsing van uw content met link, middels factuur
  • Geschillen omtrent publicatie van de content en links tussen beide partijen worden opgelost met tussenkomst van Backlinkmakelaar. Aanbieders van Backlinks garanderen kopers publicatie voor minimaal 2 jaar.

Wat zijn de voorwaarden voor het verkopen van backlinks?

Via het daartoe bestemde formulier kunt u uw website aanmelden voor het laten plaatsen van backlinks. Met andere woorden: u verkoopt via bemiddeling van Backlinkmakelaar links op uw website naar andere websites. Al deze links worden verwerkt in unieke content van hoge kwaliteit. Onze eigen content creators zorgen voor tekst die aansluit bij de tone of voice van uw website. Backlinkmakelaar draagt potentiële kopers bij u aan: u beslist of u de aanvraag accepteert of niet. Voor het verkopen van backlinks gelden de volgende voorwaarden:

  • Uw website houdt zich niet bezig met illegaliteit
  • Geplaatste content en links blijven actief zolang uw website online is, minimaal 2 jaar
  • Content die op uw website geplaatst wordt, wordt samengesteld door de content creators in overleg met u
  • De vergoeding per link is gebaseerd op de rank van uw website 

 

Vragen over linkbuilding? Neem contact met ons op

De voordelen van Backlinkmakelaar

U wordt volledig ontzorgd

Of u nu backlinks aanbiedt of backlinks wilt kopen: wij ontzorgen u volledig. Kopers koppelen wij aan de juiste sites in ons aanbod en aanbieders ontvangen van ons alleen aanvragen van sites die bij hen passen.

Ondersteuning en bemiddeling

Wij controleren of partijen hun afspraken nakomen. Wordt er een afspraak niet nageleefd, dan zorgen wij voor een oplossing. Zijn er problemen? Dan gaan wij met de betrokken partijen in gesprek.

Mensen, geen robots

Wij zijn geen marktplaats waarop links automatisch worden gekocht, geplaatst en beheerd. Bij ons is alles 100% mensenwerk. Dat betekent dat als u een vraag heeft, u gewoon een persoon kunt spreken.

Focus op relevantie en kwaliteit

Onze expertise is altijd standaard. Wij kennen ons netwerk en weten precies welke websites bij elkaar passen. Wij zorgen altijd voor een relevante en kwalitatieve match tussen aanbieder en aanvrager.

Geheel verzorgde content

Een goede backlink krijgt meer invloed in de juiste context. Wij plaatsen niet simpelweg een linkje: wij zorgen voor een goed stuk content. Dit wordt door onze eigen schrijvers in overleg met u samengesteld.

Transparante kosten

Zowel aanbieder als aanvrager weet direct waar hij/zij aan toe is. Wij werken met vaste tarieven. Deze zijn gebaseerd op de Domain Authority van de website waarop de link wordt geplaatst. Wij kunnen dus altijd links plaatsen in diverse prijscategorieën. Zo houdt u grip op de kosten.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326