Gastblog

Linkbuilding kan worden uitgevoerd op diverse manieren. Wij zorgen altijd voor kwalitatieve linkbuilding middels gastblogs. Maar wat is een gastblog precies? Hier lees je wat dit precies inhoudt en welk voordeel dit jou brengt.

Een gastblog: jouw blog op een ander platform

De websites uit ons netwerk staan open voor het plaatsen van gastblogs via Backlinkmakelaar.nl. Een gastblog betekent een blog van jou op het platform van een ander. Met andere woorden: je maakt gebruik van de autoriteit en het publiek van een externe partij om jouw bereik te vergroten.

Een gastblog gaat mee in de redactionele stroom van de website in kwestie. Het heeft zo veel mogelijk de look & feel van een regulier artikel dat door hen geschreven is. Wel wordt er altijd bij vermeld dat het een gastblog betreft. Wij kiezen hiervoor omdat wij veel waarde hechten aan transparantie.

Onze content creators schrijven jouw gastblog

Wanneer wij een gastblog voor jou verzorgen, willen wij je de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Vandaar dat onze content creators, de ervaren specialisten van ContentMarketKing schrijven een blog in overleg met jou en de website waarop jouw blog wordt geplaatst. Waarom deze driehoek? Zo zorgen wij voor de maximale kwaliteit en zijn alle partijen tevreden. Door rekening te houden met de wensen, belangen en eisen van zowel jou als de website waarop jouw gastblog geplaatst wordt, zorgen wij:

  • Een gastblog waarin jouw boodschap optimaal overkomt
  • Content die past bij jou, maar ook bij de stijl en tone of voice van de website waarop gepubliceerd wordt

Het is belangrijk dat er op alle gebieden een match is tussen jouw content en de content van de site waarop jouw gastblog wordt geplaatst. Alleen dan zul je namelijk profiteren van de voordelen die een goede gastblog jou kan bieden.

Wat zijn de voordelen?

Een goede gastblog biedt je twee belangrijke voordelen. Primair is het een linkbuilding blog. In de blog worden links verwerkt die verwijzen naar door jou gekozen pagina’s. Hiermee bouw je autoriteit op. Het is een uitstekende manier om je vindbaarheid te vergroten en te zorgen voor een hogere positie in de zoekmachine. Hoe dit precies werkt kun je lezen in deze blog over domein autoriteit.

Kwalitatieve gastblogs hebben echter ook nog een ander groot voordeel. Jouw blog is namelijk zichtbaar op een ander platform. Dit betekent dat je een nieuwe doelgroep bereikt. Het is dus een uitstekend middel om jouw producten en/of diensten onder aandacht te brengen onder een groter publiek en zo meer klanten aan te trekken.

Wij zorgen altijd voor een match

Om te zorgen voor een linkbuilding blog die echt resultaat heeft, is het belangrijk dat alle betrokken partijen er een goed gevoel bij hebben. Wij koppelen jou aan de juiste partijen in ons netwerk. Dat wil zeggen: websites die een logische link hebben met jouw doelgroep, zodat hier met de content optimaal op in kan worden gespeeld. Wij leggen jouw aanvraag en het concept dat wij samen bedenken altijd voor aan de gekozen website(s). Als er vanuit die website(s) goedkeuring komt, gaan onze content creators aan de slag met het maken van jouw blog.

Door op deze manier te werken, zorgen wij ervoor dat er altijd sprake is van een goede match en een blog waar iedereen blij mee is.