Eén van de USP’s van Backlinkmakelaar.nl is bemiddeling bij linkbuilding. Dit is onderdeel van ons concept. Maar wat houdt dit precies in en hoe profiteert u hiervan? Wij leggen het graag uit.

Linkbuilding zonder bemiddeling: het werkt zelden optimaal

Wij hebben het vaker gezegd en blijven het zeggen: voor linkbuilding kunt u op veel verschillende plekken terecht. Bemiddeling bij linkbuilding is echter een stuk schaarser. Linkbuilders die in opdracht werken en maatwerk leveren, doen wel vaak aan bemiddeling. Dat is logisch. Zij gaan vaak in opdracht voor u op zoek naar een geschikte plek om een link onder te brengen. Biedt dat kwaliteit? Ja. Is dat kostenefficiënt? Nee. U betaalt namelijk vaak voor uren en van tevoren valt niet altijd in te schatten hoeveel uur een linkbuilder aan u kwijt is. Natuurlijk kan een linkbuilder dan een fixed price voorstellen, maar u mag er vanuit gaan dat dit niet in zijn/haar nadeel gebeurt.

Enfin: linkbuilding zonder bemiddeling. In de praktijk ziet men dat dit zelden optimaal werkt. Wanneer er geen partij met verstand van zaken bij betrokken is, ziet men vaak dat op site A een link naar site B geplaatst wordt. Dan zou u kunnen zeggen: maar dat is toch wat linkbuilding is? Nee, niet volgens ons. Onze bemiddeling bij linkbuilding is erop gericht om kwaliteit te waarborgen.

Bemiddeling bij linkbuilding: het onderscheidende vermogen

Wij vinden bemiddeling bij linkbuilding zeer belangrijk omdat wij hiermee kwaliteit kunnen garanderen. Een goede backlink is er namelijk eentje die relevant is en in een goede context wordt geplaatst. Daarom nemen wij u het werk uit handen bij het zoeken naar een geschikte website om links op te plaatsen.

Wij werken met een eigen netwerk van bij ons aangesloten sites in talloze sectoren. Uw aanvraag koppelen wij aan de meest geschikte sites. Op basis van de aard van uw website, uw wensen en uw budget, selecteren wij sites die de beste match vormen. Waar mogelijk geven wij u een keuze uit meerdere sites. Dit is een belangrijke eerste stap en een duidelijk onderscheidend vermogen. U weet namelijk zeker dat uw link wordt verwerkt op een website die raakvlakken heeft met die van u. Met andere woorden: de zoekmachine zal de link als relevant beoordelen. Daar houdt de zoekmachine van. Dit geeft uw site meer autoriteit en versterkt uw positie in de zoekresultaten.

Na bemiddeling pakken wij door

Nadat de juiste website gekozen is, of meerdere goede websites geselecteerd zijn, pakken wij door. Want bemiddeling bij linkbuilding is niet het enige dat wij doen. Onze content creators gaan voor u aan de slag om een stuk kwaliteitscontent te schrijven. Wij bieden u dus méér dan goede, relevante backlinks alleen. De links worden verwerkt in kwalitatieve content en ook dát geeft u meer autoriteit en verbetert de vindbaarheid van uw website in de zoekmachine. Bovendien profiteert u niet alleen van een “kale” link op een ander platform, maar ook van een interessante blog over uw bedrijf, dat u nieuwe klanten op kan leveren.