Backlinks kopen?

Tja, “backlinks kopen”: het is de eenvoudigste manier om het te beschrijven. Maar bij ons is dit zoveel meer. Er zijn veel websites waarop je backlinks kunt bestellen. Wij kiezen voor een andere aanpak. Een aanpak waarbij maatwerk, kwaliteit en relevantie topprioriteit hebben.

Op deze pagina kunt je met het onderstaande formulier een aanvraag doen. Wij gebruiken jouw aanvraag als beginpunt om voor jou de perfecte linkbuilding blog te verzorgen.

Hoe werkt backlinks kopen?

Backlinks kopen begint met een aanvraag, maar natuurlijk kun je ons ook gewoon een email sturen wanneer je nog niet helemaal weet waar je naar op zoek bent. Wij bespreken je wensen en je budget. Vervolgens doen wij jou suggesties voor websites uit ons netwerk waarop jouw content geplaatst kan worden. Misschien heb je zelf al een website of meerdere website in gedachten, mar als je behoefte hebt aan onze input, zijn wij er uiteraard voor je.

Het idee voor jouw linkbuilding blog bespreken wij met de site(s) waarop jouw blog geplaatst wordt. Hun redactionele input is belangrijk. Backlinks zijn het effectiefst wanneer er een blog ontstaat die voldoet aan al jouw wensen en eisen en die perfect past bij de site(s) waarop deze geplaatst wordt. Kies jij voor een blog op meerdere websites, dan worden dit uiteraard stuk voor stuk unieke blogs waarvoor jij de onderwerpen kiest.

Wij verzorgen de plaatsing en zien erop toe dat alle afspraken worden nageleefd.

Waarom zou ik backlinks kopen?

Goede vindbaarheid in de zoekmachine is cruciaal voor succes met jouw site. Daarom investeer je bijvoorbeeld ook in goede seo. Links naar je website vanaf relevante websites met een goede reputatie en hoge autoriteit leveren een essentiële bijdrage aan jouw vindbaarheid. Een website met veel en goede inkomende links, zal beter scoren in de zoekmachine. Daarom is het kopen van backlinks een goede investering. Maar doe het wel op de juiste manier en niet meer op een manier die je niets brengt. Wij staan voor je klaar.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326