Backlinks bestellen

Op deze pagina kunt u binnenkort backlinks bestellen. Momenteel zijn wij bezig met het opbouwen van een complete database met websites waarop u een backlink kunt bestellen.

Hoe gaat backlinks bestellen werken?

Er zijn veel websites waarop u backlinks kunt bestellen. Wij kiezen voor een andere aanpak. Een persoonlijke aanpak. Door te fungeren als tussenpersoon, dragen wij zorg voor een goede kwaliteit. Zorgen voor kwalitatieve en relevante backlinks is mensenwerk. Wij koppelen uw aanvraag aan relevante websites die u écht gaan helpen om uw autoriteit op internet te vergroten en meer bezoekers en omzet te genereren.

Zodra u backlinks kunt bestellen, zult u op deze pagina een formulier vinden. Met dit formulier kunt u zich aanmelden en aangeven naar wat voor soort links u op zoek bent. Wij presenteren u vervolgens een selectie uit onze database. U ontvangt van tevoren belangrijke informatie over deze websites, zoals de domain authority.

In overleg met u kiezen wij de geschikte website(s). Vervolgens gaan onze content creators aan de slag met het schrijven van een 100% uniek en kwalitatief stuk content dat op de website(s) van uw keuze geplaatst wordt (in het geval dat u backlinks op meerdere websites bestelt, zorgen wij uiteraard voor unieke content op elke site).

Wij verzorgen de plaatsing en zien erop toe dat alle afspraken worden nageleefd.

Waarom zou ik backlinks kopen?

Goede vindbaarheid in de zoekmachine is cruciaal voor succes met uw site. Daarom investeert u bijvoorbeeld ook in goede seo. Links naar uw website vanaf relevante websites met een goede reputatie en hoge autoriteit leveren een essentiële bijdrage aan uw vindbaarheid. Een website met veel en goede inkomende links, zal beter scoren in de zoekmachine.

 

 

De voordelen van Backlinkmakelaar

U wordt volledig ontzorgd

Of u nu backlinks aanbiedt of backlinks wilt kopen: wij ontzorgen u volledig. Kopers koppelen wij aan de juiste sites in ons aanbod en aanbieders ontvangen van ons alleen aanvragen van sites die bij hen passen.

Ondersteuning en bemiddeling

Wij controleren of partijen hun afspraken nakomen. Wordt er een afspraak niet nageleefd, dan zorgen wij voor een oplossing. Zijn er problemen? Dan gaan wij met de betrokken partijen in gesprek.

Mensen, geen robots

Wij zijn geen marktplaats waarop links automatisch worden gekocht, geplaatst en beheerd. Bij ons is alles 100% mensenwerk. Dat betekent dat als u een vraag heeft, u gewoon een persoon kunt spreken.

Focus op relevantie en kwaliteit

Onze expertise is altijd standaard. Wij kennen ons netwerk en weten precies welke websites bij elkaar passen. Wij zorgen altijd voor een relevante en kwalitatieve match tussen aanbieder en aanvrager.

Geheel verzorgde content

Een goede backlink krijgt meer invloed in de juiste context. Wij plaatsen niet simpelweg een linkje: wij zorgen voor een goed stuk content. Dit wordt door onze eigen schrijvers in overleg met u samengesteld.

Transparante kosten

Zowel aanbieder als aanvrager weet direct waar hij/zij aan toe is. Wij werken met vaste tarieven. Deze zijn gebaseerd op de Domain Authority van de website waarop de link wordt geplaatst. Wij kunnen dus altijd links plaatsen in diverse prijscategorieën. Zo houdt u grip op de kosten.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326