Aansluiten bij ons netwerk

Heb jij een website met een blog en wil je geld verdienen door hoogwaardige linkbuilding gastblogs te plaatsen? Op deze pagina kun je jouw website hiervoor aanmelden. Wij verwelkomen je graag in ons netwerk. Wanneer je het aanmeldformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Wanneer jouw website is aangemeld, beoordelen wij of deze in aanmerking komt voor het laten plaatsen van linkbuilding blogs. Websites komen in aanmerking wanneer zij aan de volgende criteria voldoen:

  • De website is actief en de inhoud wordt onderhouden en aangevuld
  • Je website heeft een duidelijk onderwerp
  • De website is kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en veilig
  • Je biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van berichten/blogs

Wanneer jouw site/blog wordt opgenomen in ons netwerk, verzorgen wij een fraaie presentatiepagina en gaan zij actief op zoek naar klanten voor jou.

Hoe worden links op mijn website geplaatst?

Het creëren van een linkbuilding blog gebeurt altijd in overleg. Wij brengen je op de hoogte van de wensen van de klant en de insteek voor de blog die wij in gedachten hebben. We finetunen de details met jou en zorgen ervoor dat er een blog ontstaat die perfect past bij het onderwerp en de tone of voice van jouw website. Zo verdien je niet alleen geld, maar krijg je ook nog eens de beschikking over waardevolle extra content.

Wat verdien ik aan het plaatsen van een link?

De verdiensten voor het laten plaatsen van linkbuilding content zijn direct gerelateerd aan de domein autoriteit van jouw website. Zo zorgen wij voor een eerlijk, transparant en zeer aantrekkelijk verdienmodel.

Meld jouw website aan voor het plaatsen van backlinks

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326