Een website aanmelden voor het plaatsen van backlinks

Op deze pagina kunt u uw website aanmelden voor het laten plaatsen van backlinks. Wanneer u het aanmeldformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Na goedkeuring nemen wij uw website op in ons netwerk. Klanten die op zoek zijn naar backlinks kunnen vervolgens een link op uw website aanschaffen.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Wanneer uw website is aangemeld, beoordelen wij of deze in aanmerking komt voor het laten plaatsen van backlinks. Websites komen in aanmerking wanneer zij aan de volgende criteria voldoen:

  • De website is actief en de inhoud wordt onderhouden danwel aangevuld
  • De website heeft een duidelijk onderwerp
  • De website is kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en veilig
  • U biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van berichten/blogs

U ontvangt bericht van ons zodra uw website is beoordeeld. Wanneer uw website is goedgekeurd, nemen wij deze op in ons netwerk en kunnen andere websites backlinks op uw website aanschaffen.

Hoe worden links op mijn website geplaatst?

Links op uw website worden altijd in overleg met onze specialisten geplaatst. Links worden geplaatst in de vorm van content. Onze content creators schrijven een artikel/blog over de kopende partij, welke op uw site wordt geplaatst. De inhoud en tone of voice worden altijd in overleg met u en de koper bepaald.

Wat verdien ik aan het plaatsen van een link?

Uw verdiensten voor het laten plaatsen van een link, hangen af van de domain authority van de website. De tarieven zijn gestaffeld in categorieen. Hoe hoger de domain authority van uw website is, des te meer u ontvangt voor het laten plaatsen van een link.

Lees alle voorwaarden

Aanmelden voor het laten plaatsen van backlinks, is geheel gratis. Lees hier alle voorwaarden.

 

 

Meld uw website aan voor het plaatsen van backlinks

De voordelen van Backlinkmakelaar

U wordt volledig ontzorgd

Of u nu backlinks aanbiedt of backlinks wilt kopen: wij ontzorgen u volledig. Kopers koppelen wij aan de juiste sites in ons aanbod en aanbieders ontvangen van ons alleen aanvragen van sites die bij hen passen.

Ondersteuning en bemiddeling

Wij controleren of partijen hun afspraken nakomen. Wordt er een afspraak niet nageleefd, dan zorgen wij voor een oplossing. Zijn er problemen? Dan gaan wij met de betrokken partijen in gesprek.

Mensen, geen robots

Wij zijn geen marktplaats waarop links automatisch worden gekocht, geplaatst en beheerd. Bij ons is alles 100% mensenwerk. Dat betekent dat als u een vraag heeft, u gewoon een persoon kunt spreken.

Focus op relevantie en kwaliteit

Onze expertise is altijd standaard. Wij kennen ons netwerk en weten precies welke websites bij elkaar passen. Wij zorgen altijd voor een relevante en kwalitatieve match tussen aanbieder en aanvrager.

Geheel verzorgde content

Een goede backlink krijgt meer invloed in de juiste context. Wij plaatsen niet simpelweg een linkje: wij zorgen voor een goed stuk content. Dit wordt door onze eigen schrijvers in overleg met u samengesteld.

Transparante kosten

Zowel aanbieder als aanvrager weet direct waar hij/zij aan toe is. Wij werken met vaste tarieven. Deze zijn gebaseerd op de Domain Authority van de website waarop de link wordt geplaatst. Wij kunnen dus altijd links plaatsen in diverse prijscategorieën. Zo houdt u grip op de kosten.

Contact

Backlinkmakelaar.nl is onderdeel van OMP Internetmarketing

Backlinkmakelaar.nl
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06-18157326